tirsdag 26. februar 2013

26 januar 2013



For en nydelig dag vi har ute i dag.  solen skinner fra skyfri himmel og man kan ikke bli noe annet enn glad.

Fuglene har funnet veien til fuglekulene som henger overalt. For frosten har fortsatt ikke sluppet taket her hos oss.  ( gleder meg veldig til den dag kommer) da skal jeg nemlig ut i hagen så fort som bare det ...




I tillegg til at solen  gjør meg glad så er der en annen ting, som gjør at smilet og de posetive tanker kommer til meg.  Jeg er nemlig så heldig at jeg netopp har kjøpt meg ny kjole. 
Denne kjolen  har jeg kjøpt av Randi Stubban Kunsthåndverk  og der finnes bare denne ene.
 Den fine grønnfargen  sat sammen med lilla  og lyseblå er virkelig med til at gjøre denne kjolen til ett mesterverk.  I  tillegg  står der skrevet.
Dont worry every little thing gonna be allright.
 
 
 
 
Med dett lille sitatet, ønsker jeg alle som stikker innom  ¨en fortryllende dag¨
 
klem Nita
 

søndag 24. februar 2013

Nita's verden: 24 februar 2013

Nita's verden: 24 februar 2013:   Da prøver jeg ennda engang.  tenkte jeg skulle vise litt av alt jeg har laget til nå. Jeg er spesielt gla' i decoupage og har laget g...

24 februar 2013

 Da prøver jeg ennda engang.
 tenkte jeg skulle vise litt av alt jeg har laget til nå.

Jeg er spesielt gla' i decoupage og har laget ganske mye forskjelligt.

Bl.a syr jeg puter, og en del hjertebilde har det også blitt i det siste.

så her er et lite utvalg av alt jeg har laget .


 
 

som dere kan se, så er det mye man få ut av litt stoff, servietter og lim.                                          På dette hjerte har jeg klippet ett hjerte i en serviett og deretter limt på lerret. etterpå er der lagt en sølvtråd med stjerner og perler ( Nilles julebånd ). den er limt på med limpistol og pyntet med små blomster i pastell .
Her er en pute som er laget på tilsvarende måte, bare at her er servietten limt på ett stykke stoff med decoupagelim for textil, etter et par døgn med tørking er den tilslutt varmefixert.                         
Selve puten er sydd ved å skjøyte 2 forskjellige stykker stoff og deretter montere decoupage stoffet på midten av skjøyten.
 

24 februar. 2013



Endelig har jeg fundet veien til googles blogg.  jippiii. dette er noe eg har hatt lyst å gjøre lenge, for dere skal vite det at dere er mange herinne i bloggverden som har inspirert meg gjennom laaang    tid.

Så nå har jeg tatt steget og håper at dere vil ta vel imot meg.

Jeg prøver meg litt frem her i dag, må jo finne ut om eg får dette til.




Jeg anser meg selv som ganske kreativ så på denne bloggen vil dere få se en del egenproduserte ting. , men da jeg også er gla i både hage og interiør,  er det fullt mulig at der vil komme innslag med dette og.

 ønsker alle som stikker innom hos meg en fantastisk fin søndag. nyd det fine vinterværet ute.

                                                           klem Nita